Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17533137
Переглядів оголошення: 1081
Переглядів
сьогодні:2

Вторинний ринок у Києві

IZIHouse-0%. 3к-кв (105m2) ул.Симоненка 5
Бровари ст.м.Лісова до 15 хв.Терміново!!!
125 999 $ 3 326 373 грн 1 199 $ за кв.м

ПРОПОЗИЦІЯ Без КОМІСІЇ!

Про обьєкт: Продається квартира з євро-ремонтом, будинок знаходиться в елітному районі Жк "Купава", із захищеною територією з відеоспостереженням. Побудований з червоної цеглини з утепленням у 2001-2010рр. Роздільні кімнати; висота стелі(2.8м) Вхідні двері: деревяні + металеві; вікна: металопластикові "Rehau", панорамні / вітринні вікна, 5камерний склопакет (захисні ролети на вікнах);
Опалення: автономна котельня; підігрів води: бойлер; 2 санвузла(сантехніка Іспанська); 2 лоджії (засклені); 2 спальні, гардероб, хол, вітальня, їдальня.
Пола деревяна з підігрівом, індивідуальні лічильники: тепло, газ, світло, вода, . Електропроводка Legrand(Франція). Домофон. Квартира не вимагає вкладень "заходь і живи", меблі є присутніми.
Є меблі: кухонний куток; вбудована шафа-гардероб; диван / мякий куток;
пральна машина; сушка машина для білизни; посудомийна машина; холодильник,газова плита; духовка; система очищення питної води; ванна; телефонна розводка; компютерна розводка; охоронна та пожежна сигналізація; меблі за домовленістю.
Підїзд: консьєрж, домофон, відео-нагляд, пасажирські ліфти(1),вантажні ліфти(1)


Насичена інфраструктура: у будинку( 3 продуктові магазини, зоомагазин, магазин одягу, 4 перукарні, 2 стоматології, ресторан-бар "Black Wood", 2 спортзали("Витязь" і "Характерник"), 5 дитячих майданчиків( 2 в лісовій зоні ), свій сквер з споргородком і дитячим майданчиком, оздоровчий центр, паркінг для автомобілів ) - увесь обладнаний, функціонально і иноваційно. У дворі Укрпошта, Нова Пошта. 200 м до басейну "Купава", Тенісного корту, стадіону і Центрального Спорткомплексу. У 2 хвилинах ходьби до Трц, і супермаркету "атб", "Фора" і "Борисфен". У 7 хвилинах ходьби Макдональдс, Kfc, Сільпо і Центр міста Бровари. Біля будинку знаходиться автобусна зупинка . Ліс 500м від будинку, Квартира на охороні "комкон", проведений високошвидкісний інтернет 1ГБ.


Про локацію: Розташування і оточення: двір закритого типу (вхід, вїзд обмежений)
До центра міста, Школи, Дитячий садок, Автовокзал, Зал. вокзал, Аеропорт, Лікарня, Магазин, ринок - від 5хв до 20х
Найближча зона відпочинку: ліс віддаленість: до 5-ти хвилин

Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації); право власності на землю: приватне (держ.акт приватизації),

Точный адрес объекта: ул.Симоненка, 5 Бровары ,р-н Броварский, Київскої області .

(Перегляд у будь-який час, звоніть!)

IZIHouse - елітна нерухомість без комісії!
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.