Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17574711
Переглядів оголошення: 2617
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

Продається затишна видова 2-х кімнатна квартира на бульварі Лесі Українки, 24. Будинок знаходиться в самому центрі Печерська - історико-архітектурного зеленого місця з розвиненою інфраструктурою. Поруч дитячі майданчики, садочки, школи, ліцеї, гімназії, інститути, університети, лікарні. У пішохідній доступності магазини та супермаркети, фітнес-клуби та тренажерні зали, басейни, кафе і ресторани, салони краси, торгово-розважальні центри, музеї, храми, театри, відділення банків та поштового звязку, аптеки, державні установи, сквери, парки, ботанічний сад. До станції метро Печерська всього 3 хвилини пішки.

Будинок 9-поверховий, цегляний, чистий і акуратний підїзд, затишний двір, дружні сусіди. Квартира двостороння на 9-му поверсі з неповторними краєвидами на історичну частину старого міста. У квартирі проведено капітальний ремонт, хороша сантехніка і гідрокумунікації, мідна проводка, якісна електрофурнітура, простора ергономічна кухня-студія, лічильники, кондиціонер, система сигналізації, металопластикові вікна, засклений балкон. Квартира - заходь і живи, продається з усіма меблями та побутовою технікою.

Ідеальний варіант для інвестора під орендний бізнес або для комфортного проживання молодої сімї. Станьте новим щасливим власником прекрасної квартири в одному з найдавніших історико-культурних районів нашої столиці!
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.