Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17596105
Переглядів оголошення: 2342
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

Вашій увазі пропонується затишна 2-кімнатна квартира в тихому місці на Соцмісті на вулиці Гродненській, 3/5. Транспортна розвязка: безліч маршруток до метро Дарниця та Чернігівська (15 хвилин на маршрутці), а також Осокорки, Позняки, Харківська і інших куточків міста, дарницький залізничний Вокзал, швидкісна електричка до аеропорту. Добре розвинута інфраструктура: поряд нова школа Відродження з басейном, сучасними класами, столовою, спортивними майданчиками, дитячі садки, маркети Атб, Фора, Новус, відділення Нової пошти та Укрпошти, аптеки, ветеринарна клініка, коледж Київського університету ім. Бориса Грінченка, Київський механіко-технологічний коледж.

У квартирі нещодавно зроблений капітальний ремонт ванної кімнати, кухні та балкону з заміною усіх комунікацій. По всій квартирі встановлені металопластикові вікна з якісним деревяним профілем, що екологічно і велика рідкість через дорожнечу. Встановлена техніка: мікрохвильова піч, дуже якісна газова поверхня з духовою піччю, холодильник, пральна машина, витяжка усе залишається у квартирі. Залишилося тільки дати волю фантазії та перекрасити стіни або поклеїти шпалери на свій смак та відциклювати ламінат, що не викличе великих затрат чи часу.

У квартирі є комора, з якої легко можна зробити гардеробну або перепланувати так, щоб були 2 роздільні кімнати. Також залишаються ліжко, столи, шафи, але якщо вони не потрібні, то власник вивезе їх самостійно.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.