Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 20324793
Переглядів оголошення: 86
Переглядів
сьогодні:1

Продаж будинків в місті в Ірпені

Цегляно-блочний будинок із панорамними вікнами розміщений на присадибній ділянці 8,6 соток. Характерні особливості - індивідуальне планування, наявність прибудинкової ділянки, сучасна архітектура, наявність усіх необхідних сучасних комунікацій.
Загальна площа 192 кв.м., окрім того тераса та балкон площею 65 кв.м., навіс для двох автомобілів площею 100 кв.м.
На першому поверсі розташована кухня та вітальня з виходом на терасу, гостьова кімната, санвузол, на другому - три спальні та два санвузли.
Фундамент-монолітний, стрічковий. Стіни - газоблок Aeroc D500, керамічна цегла М100. Утеплення мінвата Rockwooll, пінопролістирол. Оздоблення фасаду-кладка, клінкерна цегла. Покрівля - утеплена, фальцеве покриття. Скління 2х камерне, алюмінієвий склопакет. Сходи - моноліт, під обшивку чистовими матеріалами. Індивідуальна свердловина 86м., електрика 15кВт, септик.
Будинок для тих, хто цінує стиль та якість. Один з трьох котеджів які знаходяться у мальовничому куточку селища, біля лісу, асфальтований підїзд, респектабельні сусіди.
Розташований в екологічно чистому районі неподалік Києва та дорожніх магістралей. Напрямок перспективний, з добре розвиненою інфраструктурою. У найближчій зоні доступності супермаркети, заправки, кафе та ресторани та інші місця для проведення дозвілля. До м. Житомирська (14 км), супермаркети Фора, Атб (1.5 км)
Без комісії. Торг
#932226
Показати більше

Поділитися оголошенням