Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 20149983
Переглядів оголошення: 650
Переглядів
сьогодні:1

Новобудови у Києві

Без комісійних! Продаж 1к, план 1С3, Жк Варшавський 2, будинок 14.1

Квартира пропонується без оздоблювальних робіт, що дає вам можливість втілити будь-які дизайнерські задуми. Легко піддається переплануванню ( внутрішні стіни не несучі) за вашим бажанням. Вікна на схід у двір. Висока якість будівництва: якісна лазерна стяжка, енергозберігаючі вікна, лічильники на воду та опалення. Будинки мають презентабельні холи в парадних і консьєржів.

Такі квартири отримали назву євродвушки, за можливість обладнати окрему спальню і комфортну студію, де зручно проводити час, працювати, а при необхідності мати додаткове місце для сну. У квартирі комфортно буде мешкати і одна людина, і невелика сімя.

Один з найкращих Жк столиці від надійного забудовника "Stolitsa Group". На територіі комплексу розміщені дитячі і спортивні майданчики, зони для прогулянок і відпочинку, достатня кількість затишних кавярень, крамничок і барбершопів. Територія знаходиться під цілодобовою охороною служби безпеки комплексу. Власна керуюча компанія забезпечує чистоту у будинках і комплексі в цілому, що додає комфорту його мешканцям.
Розвинена інфраструктура району є додатковою перевагою Жк. Поруч Трц Ретровіль, планується відкриття 2х станцій метро в 5 хвилинах пішки від Жк. Неподалік чудовий ліс та озера.

Телефонуйте! Використайте свій шанс придбати свою ідеальну квартиру за чудовою ціною.
Ціна 58000 $/ Без комісійних для покупця!
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.