Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 20244437
Переглядів оголошення: 2389
Переглядів
сьогодні:4

Продаж будинків в місті у Макарові

Продаж комфортного будинку.Три окремі великі спальні с.Ситняки Київська область 48 км по Житомирській трасі до станції метро Житомирська м.Київ.
Фундамент залізобетонні блоки ,стіни побудовані з червоної цегли . Перекриття дерево. Потолок утеплений з горища 15 см мінвата. Стіни зовні утеплені пінопластом 100мм. Будинок надійний і теплий. В будинку є всі зручності (заведена вода зі свердловини в будинок, санвузол). Опалюється будинок газом.Також на випадок відключення газу є дві груби для пічного опалення. Вони забезпечать теплом чотири житлових кімнати. Гордість будинку три великих окремих спальних кімнати(16 м2,23м2,16м2) і вітальня 24м2. Висота від полу до стелі житлових приміщень 3,00 м.
Земельна ділянка 12 соток приватна власність, кадастровий номер:3222787401:01:014:0022.В кінці города є свій ставок для віпочинку і рибалки.Діти і онуки будуть в захваті!
По типу будинка побудована літня кухня з господарськими приміщеннями(стіни червона цегла, утеплена з горища мінватою).В літній кухні є газова плита . підведена вода, всі зручності для приготування їжі).
Є два заїзди у двір, гараж для авто. За будинком велика , зелена зона для відпочинку . Яблуні та груші, кущі смородини та малини доглянуті, дають гарний врожай.

В селі є все для комфортного проживання: чотири продуктових магазини, фельдшерський пункт, аптека, діючий будинок культури, школа, дитячий садок. Для рибалки чотири ставки і річка Здвиж. На відстані один км є сосновий ліс. Пропозиція для того покупця , хто цінує свій час. Купуй і живи на повну. Будинок і територія дбайливо доглянута. Садиба повністю готова до постійного проживання. Підійде киянам під дачу (вже посажені і плодоносять груші,яблука,малина,полуниця,смородина), а також переселенцям,які шукають гарну локацію поруч з м. Києвом для постійного проживання. Відсутня комісія для покупця.Один власник.перший продаж.Документи перевірені у нотаріуса і готові до угоди.Будинок чекає на нових господарів. Для запису на перегляд і покупки будинку звертатись т.066-90-99-413 Сергій
#940748
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.