Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 20725592
Переглядів оголошення: 1001
Переглядів
сьогодні:1

Оренда квартир у Києві

!! Без комісії !!
Здам видову 2к.квартиру в новобудові Жк Варшавський Мікрорайон (проспект Правди 45 Б) з ремонтом та чудовим видом на місто Київ.
- Квартира знаходиться на видовому 20 поверсі/21 поверхового будинку загальною площею 57 кв.м, кухня 11 кв.м, кімнати роздільні, площею: 20 кв. м. та 17 кв.м.
- Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання, укомплектована технікою та меблями: 2-х камерний холодильник, посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, пральна машинка, телевізори, кондиціонери, ліжко з ортопедичним матрацом + розладний диван у вітальні, компютер з кріслом, пилосос, праска, прасувальна дошка, шафи купе + тепла підлога в с/в і т.д.
- Сан вузол суміжний, вбудована душова, бойлер, консольний унітаз.
- У будинку є постійна охорона, закритий двір, система відеоспостереження, 4 ліфти, лічильники на воду, електроенергію.
- Гостьовий паркінг біля будинку для вашого автомобіля.
-Жк Варшавський новий сучасний, модний мікрорайон, розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, маючи все необхідне в кроковій доступності:
- Поруч знаходиться Трц Ретровіль, Ашан 5 хвилин пішки, супермаркет Сільпо 10 хвилин пішки, Атб 5 хвилин на авто, ринок Виноградар 6 хвилин на авто.
- У 5-10 хвилин дитячий садок №626, заклад дошкільної освіти №142, дитячий садок №570, центр раннього розвитку Казкова країна. Школа №3 7 хвилин, школа №6 10 хвилин, гімназія №257 15 хвилин та фінансовий ліцей 17 хвилин пішки. Якщо дитину цікавить музика поруч музична школа №35, магазини, кафе, аптеки, банки та Нова Пошта тощо.
- Дуже зручна транспортна розвязка маршруток та міського транспорту, на сьогоднішній день до метро Нивки, або метро Оболонь можна легко дістатися за 12-15 хвилин.
- Ціна 16 000 грн/міс+комунальні
- Без комісії.
- Можна з дітьми і тваринами, але без собак.
Відео огляд квартири:

- Пропоную подивитися в живу у зручний для Вас час за попередньою домовленістю, ключі на руках.
-Якщо Вам необхідно здати або продати вашу нерухомість-допоможемо телефонуйте прямо зараз 050 592 84 86 Богдан
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.