Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27386908
Переглядів оголошення: 1133
Переглядів
сьогодні:3

Вторинний ринок у Києві

Продаж однодомної квартири на березі мальовничого озера!

Про будинок
*Адреса: Святошинський район, масив Південна Борщагівка, Кільцева дорога 1А
*Девятиповерховий будинок 1982р. побудові з зеленим і тінистим двориком.
* Двір досить просторий, поруч є дитячий та спортивний майданчик.
* Акуратне парадне, ліфт та домофон у робочому стані

Про квартиру:
* Квартира дуже світла та тепла, одностороння, не кутова, вікна виходять на південно-східну сторону.
Завдяки такій орієнтації квартира з самого ранку наповнена теплим та природним світлом, а після обіду сонце не напікає.
* Розташована квартира на 5 поверсі, вікнамі виходить у тихий та зелений двір.
* Планування: кімната правильної прямокутної форми площею 14,7 м2, кухня 7,4 м2, роздільний санвузол, ванна кімната площею 2,6м2 (тут повноцінно стане пральна машина), балкон засклений металопластіковими викнами і має площу 3,7м2.
* Квартира знаходиться в хорошому технічному та дуже охайному косметичному стані. У таку квартиру можна відразу заїхати після її покупки.
* У квартирі з капітальних робіт зроблено наступне: всі вікна замінені на склопакети, замінені радіаторі опалення, встановлені якісні міжкімнатні двері, зроблений повний обєм штукатурних робот (вирівняні стіни та стеля), покладена робоча стінка на кухні. У кухні та коридорі зробили декоративну штукатурку, у кімнаті стіни під фарбування.
* Квартира не має явних огріхів у вигляді вогкості, грибка, проблемних комунікацій чи бездумних перепланувань. Труби, крани, сушка для рушників і змішувач в хорошому-робочому стані. Встановлено лічильники на холодну і гарячу воду.

Інфраструктура (що розташовано поряд):
* Поруч знаходиться три загальноосвітні школи (Сзош №235, №281, №223), кілька дитячих садочків, Дюск водних видів спорту Бригантина та інше.
* Прямо біля будинку розташоване озеро Віра. Завдяки близькому розташуванню озера, Ви точно не залишитеся байдужим до спорту та активного способу життя. Така близькість до природи легко налаштує вас на ранкові пробіжки або вечірні піші прогулянки. Тут є зона відпочинку та барбекю. Таких місць у Києві вкрай мало.
* В цій локаціі досить багато різних інфраструктурних обєктів. Є необхідні продуктові та господарські магазини, дитячий і спортивний майданчик, аптеки, ринок Дніпро, відділення нової пошти, спортзал, 4 супермаркети (Ашан, Делві, Фора та АТБ)

Транспортна розвязка:
* Найближча станція метро Академмістечко і Житомирська. До метро можна доїхати за 12-15 хвилин міським транспортом, якого буля будінку проходить масса. До найбіжчої зупинкі міського транспорту всього 100 метрів.
* В 500 метрах від будинку розташована зупинка швидкісного трамвая вул. Зодчих, який довезе Вас до Трц Калібріс, ст. м. Кпі, універмагу України (район площі Перемоги) та до центрального залізничного вокзалу (ст.м. Вокзальна).

* Ціна квартири: 41 000 $.
Документи готові в порядку, готові до угоди, без опікунського.
#963657
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.