Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27710778
Переглядів оголошення: 37
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з вікнами на бізонів, в будинку поряд з парками та київським Хогвартсом.

Спочатку про локацію, бо найперше ми вибираємо місце, де жити. Так от, за локацією цей варіант ідеальний. Транспорт всі види, разом з метро і скутерами, ну хіба що до Фунікулера треба під’їхати. Садочки, школи, університети на вибір. Магазини, кафе, ресторани без питань. До центру 2-3 хвилини транспортом. До Лук’янівського ринку 2-3 квартали пішки. І найцікавіше, 2-3 кроки і Зоопарк. Якщо раптом стане геть сумно, подивіться у вікно. А там бізони. І все одразу владнається.

Тепер про неї, про квартиру. Вона вже немолода. Але колись була дуже модною (паркет, роздільний санвузол) і оптимальною за своїми розмірами (майже 44 кв.м). Сьогодні мініатюрна, без пафосу, але з гарною енергетикою.
Щодо ремонту. Кожна людина, кожна сім’я є унікальною і має свої смаки і вимоги до ремонту. Тож, ця пропозиція саме для таких особливих покупців, які доберуть свій стиль ремонту. Розташована на сьомому поверсі. Має стандартний набір технічних характеристик газ, електрика, вода холодна/гаряча, лічильники.
Будинок цегляний. Ліфт відремонтований. Під’їзд доглянутий. Двір затишний.

Пров. Берестейський (колишній Брест-Литовський), буд.6/10; поверх 7/9; площа 43.7/29.3/5.5 кв.м.; ст.метро Політехнічний інститут

Ціна 55 000 доларів Сша, без комісії для покупців. Працюємо з програмою єВідновлення

Залишились питання дзвоніть/пишіть. Домовитись про перегляд дзвоніть/пишіть.
#978162
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.