Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27732254
Переглядів оголошення: 49
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

Квартира біля метро! Ідеальний варіант для життя чи під здачу в оренду!

Чистий продаж, документи готові!

Продається 2-кімнатна квартира на вулиці Вавілових, 20/13. Двостороннє помешкання з видом у двір, роздільне планування, є комірка для компактного зберігання речей, суміжний санвузол. Зручний балкон. Металопластикові вікна в кімнатах.


В 2005 р.зроблено капітальний ремонт. Підлога встелена лінолеумом, паркетом та плиткою. На стінах поклеєні шпалери, на стелі штукатурка. Подвійні вхідні двері.

У помешканні залишаються меблі: кухня, дві шафи-купе, диван, стіл. Техніка: холодильник, пральна машина, плита, витяжка, бойлер також все залишається новому власнику та входить у вартість.

Центральне опалення та гаряча вода, лічильники на воду та електрику, можливість підключити сигналізацію. Розташування на комфортному 4-му поверсі. Біля дому є власний погріб!

Цегляний будинок типу хрущівка, вхід з двору. Великий та охайний двір розташований в глибині, на території багато зелені, дитячий майданчик та завжди вільні місця для паркування.

Супермаркети Атб, Foodmarket, мінімаркети, продуктові ярмарки. Поруч школа з поглибленим вивченням англійської мови, технічний ліцей, гімназії, дитячі садки. Є декілька спеціалізованих шкіл: музичні, художні, хореографічні, спортивний комплекс Сирець.

Неподалік дитячі та дорослі поліклініки, міська лікарня №9, Укрпошта, Нова пошта, банківські відділення, побутові об’єкти. Два великих парки Дубки та Сирецький, де можна організувати дозвілля з сім’єю або зустрітися з друзями.

5 хвилин до станції метро Сирець, до Дорогожичі 9 хвилин пішки. Зупинки маршрутних таксі, автобусів, міської електрички. Відмінна транспортна розв’язка в різні райони міста.

Ціна 41 500 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для Впо та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
#980305
Показати більше

Поділитися оголошенням