Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27736300
Переглядів оголошення: 99
Переглядів
сьогодні:1

Продаж будинків в місті у Вишгороді

Заміське житло з необхідною комплектацією!

Продається дача в селі Воропаїв на вулиці Деснянській, 2. Вишгородський район, 40 км від Кп на Богатирській. У будинку: три кімнати, кухня-їдальня та санвузол з душем. Техніка, що залишається: бойлер, пралка, кондиціонер, дрібна побутова техніка. Також залишаються меблі, загалом 7 спальних місць.

Є садовий камін та обідня зона. Власна свердловина з питною водою, каналізація подвійний колодязь-септик, що не потребує обслуговування. Ділянка 8 соток, заїзд на 3-4 машини. На ділянці сосни, лісова суниця та декілька фруктових дерев. Документи готові, власність більше ніж 3 роки.

Ділянка розташована в глибині на закритій території котеджного містечка Авіатор під охороною. Асфальтований підїзд, вивіз сміття. Найкращий варіант розташування по центральній вулиці містечка. Дача розташована на Десні в сосновому лісі.

Елітне заміське житло, разом з яким ви отримуєте землю в престижному селищі зі статутними сусідами. Зовсім скоро це місце може стати елітною частиною міста!

Добре розвинена інфраструктура, поруч готельний комплекс, на території якого є зоопарк, ігрові та розважальні зони, квадроцикли. Поруч ліс та річка Дністер, де можна чудово відпочити з друзями та сім’єю.

За 10 хвилин пішки чудові піщані пляжі на Десні. Поруч заміський клуб Сосновель з зоопарком, прокатом велосипедів тощо. До станції метро Героїв Дніпра їхати 1 годину на маршрутному таксі.

Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном.

Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для Впо та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
#980720
Показати більше

Поділитися оголошенням