Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27742327
Переглядів оголошення: 59
Переглядів
сьогодні:1

Продаж будинків в місті Крюківщина

Від прямого представника власника - без комісії! Дублювання оголошення та реклами заборонено.

Продаж сімейного будинку в чудовій локації в Крюківщині. Неподалік розташоване озеро, супермаркети, громадський транспорт, школи/садочки, ринок та вся необхідна інфраструктура. Повністю заселений квартал з привітними сусідами та приємною атмосферою!

Будинок загальною площею 257м2 на ділянці 14 соток. В будинку зроблені основні ремонтні роботи, а саме - стяжка, штукатурка, утеплення, нові вікна, теплі підлоги, опалення, сантехніка, розведена електрика, майже готові санвузли. На фото представлена частина дизайн проекту по якому планувався ремонт.

Переваги - в будинку є підвал який служить укриттям, гараж з ямою, в подарунок йде велика кількість матеріалів які були закуплені для закінчення ремонту.

Будинок на два поверхи + цокольний. Планування - всього 5 кімнат, вітальня, кухня, 3 санвузли, сауна, міні-басейн-купель, котельня, гараж, гардеробні. В будинку газовий котел, каналізація - септик, вода - свердловина, на ділянці плодові дерева та місце для великої бесідки з готовим проектом для неї.

Перегляди за домовленістю, за додатковими питаннями телефонуйте!
#981223
Показати більше

Поділитися оголошенням