Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27745605
Переглядів оголошення: 27
Переглядів
сьогодні:1

Новобудови у Києві

Жк Сучасний Квартал. Комплекс комфорт-класу, закритого типу. Технологія будівництва - монолітно-каркасна, стіни: цегла та газоблок.

Квартира відкритого планування, 40 метрів. Розташована на 2му поверсі. Приватне житло або мінімалістичний коворкінг. Якісний стильний ремонт. Мебльована: виконані назамовлення кухня, шафа, диван. Обладнана технікою: інверторний кондиціонер, бойлер, пральна машинка, холодильник, микрохвильовка, посудомийна машина, тепла підлога у санвузлі. Енергоефективна: радіатори опалення, лічильники на світло та воду, додатково встановлений лічильник на опалення, що дозволить зменшити витрати на тепло вдвічі.

У комплексі гарна впорядкована територія, озеленення, спортивні, дитячі майданчики, зона барбекю, місця для відпочинку, освітлення, паркування, магазини, салони, нова пошта та укрпошта. Власна газова котельня.
Розвинена інфраструктура: на території комплексу декілька продуктових магазинів, кафе, планується дитячий садок, поруч кілька шкіл та дитсадків, супермаркети Атб, Бджілка, "Велика кишеня", Сільпо, ринок, парк.
Поруч зупинки швидкісного трамвая та міської електрички.
Вхідна група в будинку з шикарним дизайном та гарним освітленням, охорона та ведеться відеоспостереження, встановлена пожежна сигналізація.
Система доступу дозволяє користуватись ліфтом тільки мешканцям ЖК.
Квартира максимально віддалена від проспекту Комарова. На подвірї тиша та максимальний комфорт.
Територія закрита шлагбаумами для паркування тільки мешканців будинку. Окремо є й гостьова парковка.
Право власності оформлено. Документи на руках. (менше 3 років). Податки сплачуємо!
Продаж від власника
#981606
Показати більше

Поділитися оголошенням