Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27767347
Переглядів оголошення: 50
Переглядів
сьогодні:1

Вторинний ринок у Києві

Квартира з комфортним плануванням у центрі міста!

Продається велика 2-кімнатна квартира на вулиці Богдана Хмельницького, 39. Стан помешкання під ремонт. Роздільне та дуже зручне планування, що дозволяє раціонально використовувати кожен квадратний метр.

Роздільний санвузол, балкон-лоджія на 12 м2, за рахунок чого в оселі завжди тепло. У залі два вікна на дві сторони, що забезпечує достатню кількість освітлення в денний період.

Розкішний вид на все місто одна з головних переваг цієї квартири. Ви щодня зможете насолоджуватися чарівною панорамою зранку та бачити нічне місто неймовірної краси!

Цегляний будинок, виконаний по спецпроєкту 90-х років. Дуже теплий та комфортний дім з укриттям та два ліфти: вантажний, пасажирський. Закритий двір з кодовим замком.

Історичний центр, через дорогу ботанічний сад, сквер Олеся Гончара, сама вулиця дуже тиха, вимощена бруківкою. До Хрещатика 1 км, прогулянкова зона. У самому домі є супермаркет Фора, по вулиці розташовано чимало ресторанів, магазині та інших об’єктів до Хрещатика та ЦУМа.

До станції метро Університет 500 метрів, до метро Золоті Ворота 1 км.

Ціна 83 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для Впо та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
#983954
Показати більше

Поділитися оголошенням