Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27771971
Переглядів оголошення: 25
Переглядів
сьогодні:1

Оренда квартир у Києві

096 622 18 11 Тамара
Від Власника 4-кімнатна квартира на вулиці Вячеслава Чорновола, 8 (Лукянівка) розташована на 5 поверсі 16 поверхового будинку.
Загальна площа 88, 5 кв.м. Перша здача. Дизайнерський ремонт 2021 року, всі меблі та двері виготовлені під замовлення з дерева.
Затишна, дуже тепла, світла, двухстороння квартира з 4 лоджіями. Квартира оснащенна всією необхідною побутовою технікою та меблями. Функціональне планування - кухня, обєднана з лоджією, велика та простора вітальня та 3 спальні, кожна з яких виконана по індивідуальним проєктам. Роздільний санвузол з італійською плиткою та великим бойлером. Вітальня суміжна з однією із спалень. Великий плазмений телевізор та мякий гарнітур, оснащений системою реклайнер, кондиціонер. На кухні підлога з підігрівом. Є система зворотного осмосу, посудомийна машина. Є швидкісний інтернет.
Чисте підїзд, в будинку цілодобово консьєрж. Біля будинку завжди є парковочні місця. Зручне розташування, біля будинку зупинка громадського транспорту, в пішій доступності станція метро Лукянівська, ринок. В сусідньому будинку Атб, Rozetka, через дорогу Нова пошта. Поряд дитячий садок та школа.
Доступна для перегляду в зручний час.
#984458
Показати більше

Поділитися оголошенням