1з2
Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17595513
№ 17595513
Переглядів оголошення: 972
Переглядів
сьогодні:1
сьогодні:1
Сировина/ матеріали у Києві
Амарант входить в щоденний раціон жителів багатьох країн. В 1970 роках австралійські вчені зробили висновок про те, що на Землі немає рослини рівноцінної амаранту за складом високоякісного білка в гармонійній єдності з добре збалансованими мікроелементами, вітамінами, вуглеводами. Амарант – комора рослинного білка вищої якості, добре збалансованого і легко засвоюваного, біля 25% від загального вмісту білка в амаранті приходиться на легкорозчинну фракцію. Як відомо, корисною для живого організму є тільки перетравлювана частина складових їжі речовин. Коефіцієнт перетравлювання білка амаранту складає більш ніж 70%. Кількість лізину в амаранті значно більше ніж в пшеничному, рисовому, гороховому і соєвому борошні. Тому, введення амарантового борошна в борошняні вироби дозволяє подвоїти коефіцієнт білкової ефективності. Наявність високоякісного білка в амаранті є одним із найбільш важливим аргументом на користь використання його в харчовій промисловості.Ми пропонуємо амарантове борошно власного виробництва (ТМ. Фільварок) для харчових підприємств. Борошно амарантове містить біологічно цінні білки та різноманітний вітамінний склад. Всклад борошна входить 16% білка (в тому числі більш ніж 30% незамінних амінокислот), поліненасичені жирні кислоти омега -6, велика кількість клітковини, вітаміни ( А, Е , С, вітаміни – групи В, D). Амарантове борошно має біологічно активні речовини: фосфоліпіди, сквален, фітостероли, метіонін, лізин.
Перед використання амарантове борошно необхідно піддати термічній обробці, так як в сирому вигляді воно буде перешкоджати засвоєнню організмом поживних речовин.
Досвідченими технологами Інституту продовольчих ресурсів НААН України розроблені цікаві рецептури, які дають підставу використовувати амарантове борошно разом з пшеничним борошном, або іншими видами борошна для виробництва таких продуктів – хліб, печиво, пряники, крекери, галети (різноманітна випічка). А також соусів, харчових білкових концентратів, каш. Амарантове борошно можна використовувати як вітамінно-протеїнову добавку в овочевих і м’ясних консервах, та в вегетаріанських продуктах.
Цікавими розробками, на нашу думку, є використання амарантового борошна у виробництві морозива та в профілактично-оздоровчому харчуванні. Тому що амарантове борошно покращує засвоєння кальцію в організмі, бере участь в побудові кісткової і хрящової тканини, підтримує здоров’я печінки, бере участь в синтезі інсуліну.
Готові до співпраці із зацікавленими особами.
Показати більше
Коментарі до оголошення
що б мати можливість залишати коментарі,
Увійти
або
Реєстрація.
Амарантове борошно для харчового виробництва
Договірна
Стан товару
Новий - товар в заводській упаковці, в повній комплектації, має гарантійний термін.
Відгуки про магазин
0 відгуків
Всі відгуки про магазин
Інші оголошення автора
6 оголошень
Про магазин
LTD "Agrosnab" ingredients for the food industry
інгредіенти для харчової промисловості
Користувач Агроснаб. ТОВ ТМ.Фiльварок розмістив оголошення у категорії Бізнес та послуги, Сировина/ матеріали у місті Київ, Київська область. Оголошення було розміщено 1 лютого 2022 р.
Ви також можете розмістити своє безкоштовне оголошення на нашій дошці безкоштовних оголошень Оголоша. Розміщуючи оголошення, ви можете вказувати вартість Вашого товару або послуги, вибирати стан товару, що продається, як нове або б/у, а також вказувати різні параметри в багатьох рубриках і категоріях сайту Оголоша.
Ви також можете розмістити своє безкоштовне оголошення на нашій дошці безкоштовних оголошень Оголоша. Розміщуючи оголошення, ви можете вказувати вартість Вашого товару або послуги, вибирати стан товару, що продається, як нове або б/у, а також вказувати різні параметри в багатьох рубриках і категоріях сайту Оголоша.