Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 15500542
Переглядів оголошення: 673
Переглядів
сьогодні:1

Сад/ город у Києві

РЕКОМЕНДАЦИИ ЗАКОН ЛИБИХА - урожайность различных культур находится в прямой зависимости от содержания в почве элементов питания, находящихся в минимуме МЕРЫ БЕЗОПАСНОСТИ ЦЕОВИТ МИКРО - сделаны для возможности збалансированого обеспечения растений необходимым питанием в зависимости от условий выращивания ПОРЯДОК ПРИГОТОВЛЕНИЯ РАСТВОРА ЦЕОВИТ МАКРО -предназначены для балансирования потребности растений в необходимых микроэлементах при конкретных условиях выращивания. СПОСОБ ПРИМЕНЕНИЯ КУЛЬТУРА ВРЕМЯ ПРИМЕНЕНИЯ ЗАТРАТЫ УДОБРЕНИЙ ДОБАВЛЕНИЕ КАРБАМИДА МЛ/10Л Л/ГА Г/10Л КГ/ГА ЗЕРНОВІ В ПЕРІОД ФАЗИ КУЩІННЯ 60 – 100 2 – 3 150 – 100 5 – 20 ДРУГЕ КОЛІНО У 25% РОСЛИН 60 – 100 2 – 3 100 – 150 3 – 15 ФАЗА КОЛОСІННЯ 100 – 150 3 – 4 50 – 200 1,5 – 6 БУРЯК, РІПАК 6 – 10 ДОБРЕ РОЗВИНУТИХ ЛИСТКІВ 100 – 120 2 – 3 50 – 250 2 – 10 ЧЕРЕЗ 8 – 10 ДНІВ 120 – 140 3 – 4 50 – 250 2 – 10 ПЕРЕД СМИКАННЯМ РЯДІВ 140 – 160 4 – 5 50 – 250 2 – 10 КАРТОПЛЯ 2 – 3 ТИЖНІ ПІСЛЯ СХОДІВ 80 – 100 2 – 3 50 – 250 2 – 10 ПЕРЕД ЦВІТІННЯМ 100 – 130 3 – 4 50 – 250 2 – 10 ПІСЛЯ УТВОРЕННЯ ЗЕЛЕНИХ ЯГІД 100 – 130 3 – 4 50 – 250 2 – 10 ОВОЧІ ПОЧИНАЮЧИ З ФАЗИ 4 – 5 ЛИСТКІВ 50 – 100 2 – 4 10 – 50 0,5 – 2,0 ЧЕРЕЗ 10 – 14 ДНІВ 3 – 5 ОБРОБКИ 50 – 100 2 – 4 10 – 50 0,5 – 2,0 КУКУРУДЗА, СОНЯШНИК 3 – 5 ДОБРЕ РОЗВИНУТИХ ЛИСТКІВ 60 – 100 2 – 3 50 – 250 2 – 10 ЧЕРЕЗ 20 ДНІВ ПІСЛЯ 1 – Ї ОБРОБКИ 100 – 130 3 – 4 50 – 250 2 – 10 ФОРМУВАННЯ ПОЧАТКІВ 100 – 130 3 – 4 50 – 250 2 – 10 ДЕРЕВА ТА КУЩІ ПЕРЕД ЦВІТІННЯМ 60 – 80 2 – 3 10 – 30 1 – 3 ЧЕРЕЗ 10 – 14 ДНІВ 60 – 80 2 – 3 10 – 30 1 – 3 ЧЕРЕЗ 2 ТИЖНІ ПІСЛЯ ПЛОДОНОСІННЯ 80 – 100 2 – 3 10 – 30 1 – 3 КВІТИ 2 – 3 ТИЖНІ ПІСЛЯ ВИСАДКИ 25 – 50 1 – 2 10 – 30 0,5 – 1,0 ЧЕРЕЗ 10 -14 ДНІВ 3 – 5 ОБРОБКИ 25 – 50 1 – 2 10 – 30 0,5 – 1,0 Примечание: расхода рабочей жидкости для всех культур 300 - 400 л / га, для закрытого грунта 400 - 600 л / га
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.