Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 25905045
Переглядів оголошення: 25308
Переглядів
сьогодні:70

Сад/ город у Бердянську

Характеристика Гінкго білоба

Цінність: реліктова рослина, листя містить речовини, які розширюють судини, нормалізують кровопостачання мозку, покращують пам'ять, антиоксидантні, протизапальні, імуномодулюючі властивості, запобігає серцевим хворобам.

Плід: кісточка. Можна їсти після теплової обробки

Приблизна вага насіння/горіха: 1-2 грам

Приблизний розмір насіння/горіха: 1,5 см

Початок плодоношення/цвітіння: на 20-й рік

Приблизна врожайність: у віці 30-35 років від 50 кг, далі збільшується

Час дозрівання плодів: жовтень

Тривалість життя рослини: 2500 років

Морозостійкість °C: -40

Запилення: дводомна рослина, необхідні чоловічі та жіночі особини

Відношення до світла: у молодому віці прямі сонячні промені небажані, дорослі рослини люблять сонячні місця

Полив: молоді рослини люблять полив

Грунт: не вимогливий

Коренева система: добре розвинена, стійка до вітровалу

Крона, ярус: висотою до 40 метрів, крона спочатку пірамідальна, з віком розростається

Відстань при посадці між рослинами цього виду: 20 метрів

Стійкість до хвороб/шкідників: не вимагає обробок

Розмноження: насіння, відведення, зелені живці

Передача якостей материнської рослини при посадці насінням: 90%

Відварні або смажені кісточки в їжу, листя для ліків

Кожному покупцю надаємо докладну інструкцію, засновану на нашому досвіді та досвіді наших колег.

ЧОМУ ВАРТО ОБРАТИ НАШЕ НАСІННЯ 

• до кожного замовлення додається бонус (НАСІННЯ у подарунок)

• насіння збираємо після досягнення зрілості, вибираємо плоди, що визріли, без дефектів

• реалізуємо свіже насіння нового врожаю

• насіння зберігається за певної температури, що дозволяє забезпечити високу схожість

• гарантуємо безпечне упакування і пересилання

• безплатна детальна інструкція

• наш розплідник, це сімейна справа, ми цінуємо свою репутацію і тому відправляємо тільки здорове, готове до посадки насіння
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.