Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27960252
Переглядів оголошення: 95
Переглядів
сьогодні:1

Полювання/ риболовля у Львові

Поки кавказці звідусіль сперечаються, чиє ж насправді це блюдо, наш шеф-кухар створив справжній похідний шедевр! Адже коли ти голодний і виснажений, на першому місці для тебе буде смак, а не Походження. І це ... тобі знадобиться трохи терпіння, інакше зіпсуєш момент. Отже, ти зазвичай відкриваєш пакетик ЇDLO, заливаєш окріп і чекаєш 10 хвилин. Головне - не поспішай їсти, спокійно Відкрий упаковку і вдихни аромат. Відчув ?! Ну справді, зазвичай ти, перебуваючи хто знає де, сподіваєшся отримати хто знає що. Але аж ніяк не справжній харчо, немов тільки що з плити. Шматочки яловичини, рис ,овочі (навіть помідори!)- це ще не все. Блюдо не було справжнім без чисто грузинської приправи хмелі-сунелі. Тут є навіть волоський горіх. Навіщо? Не питай, пробуй, потім зрозумієш. Прекрасний смак страви гарантуємо, адже всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.Метод приготування:струснути і відкрити пакетдістати поглиначзалити блюдо окропом 350 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч)ретельно перемішатизакрити замок на пакеті і почекати 10 хвилиннасолоджуватися стравоюНе панікуватиякщо "пощастило" спробувати поглинач на смакце абсолютно безпечноСклад:сушена варена яловичинарисові пластівці пропареніовочі тушковані сублімовані (перець солодкий, цибуля) соус ткемалітоматна пастаОлія соняшниковагоріхи волоськімайоранкоріандршафранпетрушкачервоний перецьчорний перецьсоліВиготовлено методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Гарантия - 14 днів
Особенности - Без ГМО
Состав - варена сушена яловичина, рисові пластівці пропарені, овочі тушковані сублімовані (перець солодкий, цибуля), соус ткемалі, томатна паста, соняшникова олія, горіхи волоські, майоран, кориандр, шафран, петрушка, червоний перець гострий, перець чорний, сіль
Срок годности - 24 місяці
Тип - Сублимати
Тип товара - Товари для туризму
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.