Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 12207197
Переглядів оголошення: 2200
Переглядів
сьогодні:1

Обладнання у Києві

Призначення лінії:
Напівавтоматична лінія для копчення призначена для автоматизації ручної роботи при копченні дрібних сортів рибного напівфабрикату таких як мойва, кілька, салака, тюлька, бичок, бичок без шкури, корюшка а також шматків більших сортів риби довжиною тіла не більше 190 мм ..


В даний час на території нашої країни працює 3 лінії.

Комплектація лінії копчення дрібної риби:

Піч тунельна / щілинна призначена безпосередньо для забезпечення холодного копчення рибних напівфабрикатів. Усередині печі знаходяться 9 конвеєрних транспортера виконаних з нержавіючої сітки AISI304, і мають певні швидкості обертання встановлюються в залежності від технологічної карти.
Конвеєр підсушування рибного напівфабрикату з можливістю опціонального встановлення додаткових вентиляторів і тепловентиляторів в зимовий період при низькій температурі в приміщенні або низькій температурі напівфабрикату
Стіл завантаження рибного напівфабрикату. Дозволяє оператору коптильної лінії рівномірно завантажувати рибу на конвеєр підсушування.
Конвеєр вивантаження. Дозволяє вивантаження готової рибної продукції з лінії для подальшої фасування і має окреме регулювання швидкості сітки. Матеріал сітки транспортера нержавіюча сталь харчова марки AISI304.
Димогенератор Фрикційний найкраще запікати, очищення та подачу димовоздушной суміші в тунельну / щелевую піч.
Система подачі димовоздушной суміші включає в себе трубопроводи з нержавіючої сталі для подачі і викиду відпрацьованої суміші а також систему аварійного скидання надлишкового тиску в системі.
Щит управління лінією копчення включає в себе регулятори управління оборотами конвеєрів, управління системами вентиляції, системою управління підігрівом коптильної середовища в залежності від технологічної карти того чи іншого сорту риби. а також системою візуального контролю технологічними процесами оператором.
Комп'ютерний контроль технологічного процесу - Додаткова опція яка дозволяє контролювати процеси копчення в реальному часі зі збереженням на жорсткий диск комп'ютера, віддалений перегляд і управління в разі необхідності, збереження всіх даних у вигляді графіків або таблиць, збереження і попередження про аварійних ситуаціях.
Клімат контроль в виробничому приміщенні - опціонально.
Системи припливно-витяжної вентиляції - опціонально.
Технічні характеристики лінії копчення:
1. Продуктивність кг / добу:

Мойва до 2700
Тюлька до 2700
Салака до 2700
Бичок до 2700
Бичок без шкури до 2700
Кілька до 2700
Лосось до 1200
2. Параметри енергоспоживання:

Тип мережі - 3-х фазна з обов'язковим заземленням.
Частота мережі - 50 Гц.
Потужність вентиляторів - 33кВт.
Потужність нагрівальних елементів - 28 Квт
Потужність приводів не більше - 2 кВт.
Потужність димогенератора - 5,5 Квт.
Сумарна пікова потужність не більше - 69 кВт.
Точність підтримки температури +/- 1 С
3. Габаритні розміри лінії копчення комплект:
Довжина - 19 м.
Ширина включаючи технічні проходи і зони обслуговування - 4 м.
Висота - 3,2 м.
Можлива зміна габаритних розмірів лінії під виробниче приміщення замовника.
4. Вимоги до приміщення для монтажу:

Температура в приміщенні від + 16 С до +20 С не менше ніж на 5 ° С нижче ніж температура холодного копчення для даного сорти риби.
Відносна вологість в приміщенні не більше - 60%
Наявність примусової витяжної вентиляції.
Наявність примусової припливної вентиляції.
Наявність водопостачання та стисненого повітря
5. Обслуговуючий персонал:

Оператор лінії (Коптильник) - 1 чол. / Добу
Фасовка і укладання - 6-8 чол / зміна
6. Вартість обладнання - договірна в залежності від комплектації умов експлуатації а також індивідуальних вимог замовника
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.