Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 24836427
Переглядів оголошення: 1150
Переглядів
сьогодні:1

Обладнання у Києві

М'ясорубка STvega Meat Grinder F1000 використовується для переробки м'яса на фарш, з якого готують цілу низку страв і напівфабрикатів: бургери, голубці, фрикадельки, a також м'ясний фарш слугує начинкою для пельменів, пиріжків і є основним сировинним продуктом для приготування ковбас, сосисок та інших виробів.

Принцип роботи:
Шматки м'яса завантажуються оператором через вхідний отвір в подавальну трубу (не рекомендується перевантажувати трубу великою кількістю сировини, за потреби для проштовхування м'яса використовується штовхач). Із подавальної труби м'ясо попадає на шнек, яким поступово транспортується у циліндричний канал, де й відбувається подрібнення за допомогою системи хрестоподібних ножів і перфорованих решіток. Структура готового фаршу залежить від діаметра отворів останньої решітки.

Переваги обладнання:
• Вхідний отвір обладнується просторим лотком, де може перебувати велика кількість сировини перед тим, як її помістять у м'ясорубку.
• Швидке подрібнення продукту за допомогою системи хрестоподібних ножів та перфорованих решіток з отворами певного діаметра.
• Наявність штовхача – для проштовхування кусків м'яса по подавальній трубі.
• Всі деталі, що контактують з продуктом, виготовлені з якісної нержавіючої сталі, надійні і довговічні у використанні, відповідають стандартам безпечності харчових продуктів.

Характеристики:
Продуктивність: 800-1000 кг/год
Розмір: 610*820*1020 мм
Діаметр решітки: 100 мм
Розмір отвору: 4 мм/5 мм
Потужність: 4 кВт
Напруга: 380 В
Матеріал: нержавіюча сталь SUS 304
Вага: 100 кг


Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua - телеграм
https://www.youtube.com/@ST_vega - ютуб
https://www.instagram.com/st_vega_ - інстаграм
https://www.tiktok.com/@stvega - тік ток
https://www.facebook.com/stvega1 - фейсбук
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.