Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 21800959
Переглядів оголошення: 277
Переглядів
сьогодні:1

Інша техніка для кухні у Києві

Відправка: Нова Пошта, Укрпошта.
Для для цього натисніть на "купити"
Або напишіть дані для відправки Новою Поштою в повідомленні.
Самовивозу немає.

Термометр вимірювання температури 0-300 °C. Є можливість калібрування. Для правильного приготування страви або для чіткого дотримання інструкції рецепта використовуються спеціальні пристрої - термометри. Вони дозволяють вести контроль за температурою як в камері духової шафи, так і всередині продукту, що готується (термометри з щупами). Всі ці прилади розрізняються за пристроєм і принципом дії і застосовуються, виходячи з методу приготування їжі (в духовці, на грилі, в тандирній печі, сковороді, пароконвектоматі і т.п.). Існують такі види термометрів: механічні та електронні. Хоч вони і виконують однакове завдання – виміряти температуру, але у кожного є свої переваги та недоліки. Механічні через нескладну конструкцію прості і зручні у використанні, але недовговічні. Принцип роботи стандартного механічного термометра полягає у застосуванні пластини з двох металів, яка при впливі температури деформується і надає руху стрілці циферблату або табло. Є також термощупи із зондом, заповненим газом. Під впливом температури відбувається розширення газу в камері зонда і створюється тиск на мембрану або інший елемент конструкції, які також рухають стрілку. Термощупи можуть бути як повноцінний датчик у робочій камері і давати безпосередню інформацію про температуру всередині страви і всередині самої камери, так і мати періодичний метод роботи - ручний вимір у міру приготування їжі. Також є варіанти, де вимірювальний блок знаходиться зовні, а щуп усередині. Електронні (цифрові) термометри - це невеликі електронні пристрої, які мають більш високу швидкість і точність вимірювань, а також мають розширений функціонал. Серед додаткових функцій можуть бути: функція таймера, звукового оповіщення, налаштування режимів та ін. Здебільшого є приладами виносного типу з жароміцним проводом та щупом. Вихід з ладу для таких пристроїв не рідкісна річ і для цього є низка причин: - неправильна експлуатація; - Порушення цілісності елементів конструкції; - Збільшення похибки вимірювань; - механічні пошкодження Якщо Ваш термометр став непридатним або погіршилися показання вимірювань, то найкращим вибором буде заміна на новий, щоб продовжувати і надалі комфортно і правильно готувати їжу.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.