Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 27366153
Просмотров объявления: 1273
Просмотров
сегодня:3

Продажа домов в городе в Фастове

В місті Фастові на вулиці Вінниченка продається 3-х поверховий будинок загальною площею 564кв.м , і висота будинку 11м. Площа ділянки 30 соток. Дім був збудований капітально для себе, не для продажу, все виконано з якісних матеріалів і спеціалістами високої кваліфікації. Стіни товщиною 55см: 2 ряди піноблоки+утеплювач+ облицьовано цеглою холодного пресування, яка ніколи не псуюється від морозів, спеки, опадів. Дах покритий натуральною черепицею. Фронтони обтягнуті міддю. Водостоки з міді. Якісні склопакети в усьому будинку. Опалення газове, встановлений газовий котел Buderus, також можна обігривати будинок і електрикою. Встановлені батареї по всьому будинку. Є окремий котел для підігриву води, встановлені фільтри на воду. На кожному поверсі свої автомати і лічильники електроенергії, дроти мідні, скрутки паяні. Підведена розводка під домашній кінотеатр, під телефонні лінії. Загальнобудинкова система кондиціювання, в стінах закладені труби для стоку конденсату в загальну каналізацію.
В будинку 8 кімнат, 8 санвузлів, кухня, басейн, сауна. Висота стелі 3.2м, на останньому поверсі 2.6м.
В кімнатах скрізь паркетна дошка, покладена на ОСББі + підложка, підвіконня з натурального мармуру, ліпка з(?), сходи в металевому каркасі, поверх якого викладені дубовою дошкою( робота закарпатських майстрів). Двері з натурального дерева, шпоновані дубом.
В санвузлах якісна італійська плитка.
На цокольному поверсі великий гараж на 2 машини, з гаража вхід до окремих господарських комірок. Також на цокольному поверсі зроблений басейн, сауна, санвузол, кімната відпочинку.
На першому поверсі вітальня 77.4кв.м з каміном і підводкою під домашній інтернет, хол, 2 санвузли, кухня площею 24.2кв.м, отблаштована меблями з натурального дерева, стільниця з натурального каменю.
На 2 поверсі 2 ванні кімнати і 4 спальні, хол.
На 3 поверсі: 3 кімнати, 2 санвузли
Огорожа : залізобетонний фундамент+цеглою облицьовано з 2-х сторін, з боку вулиці -камінь+ цегла, одна сторона металопрокат.
Своя свердловина глибиною 50метрів, окремо в дворі криниця.
Септик 3 ями, 2 переливи обємом 15кв.м
Двір вимощений тротуарною плиткою на бетонній основі. Є басейн (необлицьований) у дворі, який не дає тріщин. Є бесідка, дитячі каруселі. Сад молодий, декоративні кущі.
Будинок розташований на схилі, гарний краєвид, зовсім близько біля річка Унава та ставок з пляжем. Навколо тихо, свіже повітря, чути спів птахів.
За 20метрів від будинку зупинка маршруток, які довезуть до залізничного вокзалу, центру міста. Поряд магазин продуктів.
Будинок підійде як для проживання так і для реабілятиційних закладів.
До Києва 55км.
Ціна 565000 у.о.
#962610
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.