Размещено:
Обновлено:
Объявление
№ 28050724
Просмотров объявления: 13
Просмотров
сегодня:1

Другие товары для дома в Житомире

Вакуумні пакети: можливість зберегти продукти свіжими на 5-24 днів довше.

Уявіть, що риба зберігає соковитість і аромат. Сир і ковбаса в нарізі має дуже апетитний вигляд. Смак горіхів не зіпсований гіркуватістю, а фрукти довше зберігає свій сік усередині клітин. Все це можливо, якщо для зберігання продуктів використовувати вакуумне паковання.

Переваги рифлених пакетів для вакуумного паковання

- Завдяки прозорості пакетів ви завжди знатимете, що всередині.

- Паковання перешкоджає випаровуванню вологи, тому продукти на засихають і не обвітрюються.

- Брак кисню перешкоджає поширенню бактерій і мікробів.

- Захід через паковання теж не проникає.

- Завдяки пакетам доступна можливість компактного зберігання продуктів у холодильнику.  

Товщина плівки — тип продукту:

*
60-70 мкм використовують для пакування продуктів без гострих країв. Це може бути нарізка, сир, м'ясо без кістки та ін.

*
80-90 мкм підходить для паковання варено-копченої та сирокопченої ковбаси в палицях, риби, курячих крилець.

*
100-120 мкм — ідеальний варіант для пакування горіхів, заморожених продуктів, м'яса на кістки, тушки кролика та птиці. 

*
140-170 мкм — оптимальна товщина плівки для зберігання морепродуктів.

Ви не знайшли потрібний розмір пакета?

Ми виготовимо під замовлення від 1000 шт.

Наші Контакти:

моб./вайбер: +380 (93) 087 96 71

Телеграм +380 (98) 764 13 47 або @yemchenko82 [http://@yemchenko82] – Володимир,

почта: 0987641347@ukr.net

сайт: https://yemchenko.com.ua



Детально про Оплату та Доставку —   [https://yemchenko.com.ua/delivery_info]
Детально про Вік або обмін —  [https://yemchenko.com.ua/return_policy]

Комплектация насосом - Нет
Количество пакетов - 100 шт.
Применение - Универсальное
Тип - Пакет
Наличие индикатора - Нет
Размеры - (ш) 150*300 (д). мм
Количество в упаковке - 100 шт.
Цвет - Прозрачный
Показать больше

Поделиться объявлением

Комментарии к объявлению

что бы иметь возможность оставлять комментарии, Войти или Регистрация.