Завантаження

Рус

Правила "Бізнес з ОГОЛОША"




Стань партнером Оголоша! І заробляй разом з Оголоша!

Хочеш створити свій власний бізнес чи отримати додатковий прибуток?

У Вас є свій сайт, група в соціальних мережах, сторінка на ФБ, канал на Youtube або Ви просто комунікабельний та активний?! У Вас є багато друзів чи доступ до будь-яких аудиторій та спільнот України?!

Тоді приєднуйся!

Стань повноцінним партнером Оголоша!

З усіх користувачів, яких ти приведеш на сайт, ти отримуватимеш 50% доходу на свою карту! Для найактивніших передбачені індивідуальні умови з прибутку від рекламних банерів на сайті! Також у тебе є перспективи побудувати рекламний бізнес із певного напрямку та регіону сайту. А може ти будеш ще активнішим і створиш свою Філію? Чому ні! Дій!!!

 Все що тобі потрібно це – запрошувати користувачів за посиланням.

- Твій особистий кабінет показує статистику скільки користувачів зареєструвалися та поповнили свій рахунок;
- Ти отримуєш 50% від кожної суми поповнення!
- Ти виводиш собі на карту зароблені гроші!

Заробляй!

Увага! Користувач стає Вашим другом тільки якщо він перейшов на реєстрацію за Вашим посиланням! Переходячи на реєстрацію за посиланням, яке Ви відправляєте - користувачеві, що реєструється, присвоюється атрибут що він тепер Ваш друг. У випадку, коли користувач перейшов за посиланням на реєстрацію, але не закінчив реєстрацію, а перейшов на іншу сторінку і пізніше повернувся на реєстрацію, він також не стане Вашим другом. У такому випадку він повинен знову перейти за Вашим посиланням і зареєструватися.

 * Вивести на картку можна суму не менше 500 грн.

Всі поповнення підсумовуються і накопичуються, як тільки ви заробляєте 500 грн. - у Вас з'являється можливість вивести гроші на картку. Після виведення грошей процес заробітку триває і Ви, як і раніше, отримуєте 50% від усіх поповнень Ваших друзів.

 ** акція є експериментальною та триватиме до 31.05.22 року. Оголоша залишає за собою право змінити терміни дії акції, про що буде написано у правилах акції на сайті не пізніше ніж за тиждень до закінчення терміну акції.

*** увага! 
При зарахуванні грошей на Ваш рахунок може бути утримано комісію банку.


Перейти на сторінку "Бізнес з ОГОЛОША"