Завантаження

Рус

Що таке бонусний рахунок?

Бонусний рахунок містить нараховані користувачеві умовні "гроші", які за своєю значимістю прирівнюються до фактичних грошей, які надходять на рахунок користувача при поповненні особового рахунку. Тобто: 1 бонус = 1 гривні. Тому для простоти розуміння, бонуси на бонусному рахунку також маркуються як гривні.

У відображенні загального балансу користувача, гроші особистого рахунку та бонусного - підсумовуються, і користувачеві виводиться загальна сума.

Бонусні гроші нараховуються користувачеві за різні дії на сайті, а також у разі будь-яких окремих акцій сайту. Дії, за які користувач отримує бонусні гроші, мають відповідне інформування.

Бонусними грошима користувач може розраховуватись за будь-які платні послуги сайту.

Бонусні гроші - не можна переслати іншому користувачеві.

Бонусні гроші мають актуальний термін дії, який становить 10 днів, з моменту останнього нарахування бонусів. Якщо на бонусному рахунку були вже нараховані бонуси, і в цей момент, з огляду на якісь дії користувача або акції сайту, користувачеві були нараховані ще бонуси, то термін дії всіх бонусів буде відраховуватися з моменту "останнього" нарахування бонусів. По закінченню 10 днів, решта бонусів буде анульована.

При активації будь-яких платних послуг сайту, при яких мається на увазі використання бонусного рахунку, завжди спочатку витрачаються бонусні гроші і тільки потім особисті.