Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 11227049
Переглядів оголошення: 2641
Переглядів
сьогодні:4

Продаж землі у Іванкові

Продаж приватизованої земельної ділянки 600 сот, розташованої вздовж берегової лінії проточного зарибленого озера площею 323 сот. Цільове призначення - для ведення особистого сільського господарства.
Водний обєкт загальною площею 323с знаходиться в довгостроковій оренді. Проведена розчистка озера та збільшена його глибина. Використовується для риборозведення, вирощення і вилову риби. Ставок з проточною водою та гідроспорудами зариблений. Поряд створене штучне озеро на приватизованій землі, утворює каскад та дозволяє розширити базу відпочинку.
На березі розташована відома рибалкам база Рибалочна, облаштована спеціальними рибацькими помостами для зручного розміщення рибацьких снастей , комфорту та відпочинку. На території комплексу розташовано 10 критих альтанок на 10 чоловік і одна велика на 20, будинок для ночівлі. На базі є спеціально відведене місце для купання, в окремому будинку із зрубу є баня. Територія відпочинку забезпечена електроенергією, питною водою ( скважина) та відеонаглядом. Ділянка з озером розташована в Іванківському р-ні, с. Феневичі ( 60 км від Києва). Також земельна ділянка може використовуватись для розміщення теплиць. Ціна земельної ділянки з діючою Рибалочною базою, та орендованим озером 148800 у.е. Додаткова інформація по телефону.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.