Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17557466
Переглядів оголошення: 9090
Переглядів
сьогодні:12

Новобудови у Києві

Продамо компактну однокімнатну квартиру з автономним опаленням і власною окремою кладовою на поверсі.
Загальна площа квартири 42 кв.м., комфортне планування з можливістю легкого переоблаштування внутрішнього простору на власні вподобання й потреби.
Додатковий бонус на міжповерховому майданчику наявна приватизована кладова площею 5 кв.м.: чудове місце для зберігання найрізноманітніших речей, котрі не забиратимуть місце у самій квартирі.
Функціонує автономне опалення встановлений двоконтурний газовий котел Protherm (на підігрів води й подачу опалення). Наявні усі необхідні лічильники (газ, вода, світло) квартира дуже тепла й буде економною в сплаті комунальних платежів.
Встановлені двокамерні металопластикові вікна, за рахунок чого в квартирі постійно підтримується збалансований температурний режим.
Квартира внутрішня (не кутова), розташована на 8-му поверсі 10-типоверхового новозбудованого цегляного будинку. З вікон Вашого майбутнього житла відкривається просто фантастична панорама на довколишні краєвиди!
Функціонує сучасний місткий ліфт Otis, зручний як для пасажирських перевезень, так і для транспортування будь-якого виду вантажів.
Спокійне, затишне місцерозташування р-н вул. Володимирської, житловий комплекс Форрест.
Будинок здано в в експлуатацію у 2017 році, більшість квартир вже заселена мешканцями класичний період ремонтів, характерний для новобудов, уже завершено, що не буде створювати зайвого дискомфорту у процесі подальшого проживання.
Закрита прибудинкова територія, діє Осбб, облаштована система безпеки й відеонагляду.
Неподалік - зупинки громадського транспорту, у достатній кількості побутові й відпочинкові заклади.
Чудовий варіант для подальшого особистого проживання чи вигідної інвестицій в нерухомість.
Отримати додаткову інформацію або домовитись про огляд можна за телефонами095-432-02-11 або 097-099-24-24 , Хоміч Дмитро.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.