Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 17603972
Переглядів оголошення: 1891
Переглядів
сьогодні:3

Продаж будинків в місті у Баришівці

Будинок знаходиться в найбільш екологічно чистому районі Київської області. Матеріал - цегла. Побудований по спецпроекту. Утеплений. Дах - бітумна черепиця, паробарєр, гідробарєр, Osb. Німецькі металопластикові вікна. Опалення - газовий і електричний котел. Своя свердловина глибиною 80м. Датчики задимлення, сигналізація, двухтарифні лічильники, два генератори. Кондиціонери. Електрика двухфазовість. Інтернет.

Перший поверх - цокольний: кімната для відпочинку, сауна, басейн, дві місткі комори. Другий поверх: простора світла вітальня, кухня-їдальня. Третій поверх: три затишні спальні, два кабінети, великий с / в з ванною і душовою.
Є можливість облаштування повноцінної житлової мансарди. Перекриття між поверхами і сходи - монолітно-бетонні, керамзітова стяжка. Будинок повністю мебльований і готовий до проживання, є два окремі входи

У дворі - басейн, будиночок для барбекю, тенісний корт, гараж на дві машини, теплиці, сортові фруктові та декоративні дерева. Двір обгороджений, прямий вихід в свою паркову зону.
До Києва - 50 км.Більше фото під запит.Буду рада відповісти на всі ваші запитання по телефону.Більше про будинок : Вибір пропозицій на нашому сайті Id: 116012014-11
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.