Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 27735044
Переглядів оголошення: 25
Переглядів
сьогодні:1

Новобудови у Луцьку

ТЕРМІНОВО!
Продам комфортну двокімнатну квартиру у Жк Kyiv Sky - сучасному висотному житловому комплексі з витонченою архітектурою в центральному районі Луцька (неподалік Київського майдану, вул. Рівненська 4).
Двосекційний 14-ти поверховий будинок преміум класу, з панорамним склінням і витонченою стилістикою фасаду. Зданий в експлуатацію в 2023 році, забудовник авторитетна луцька компанія Єврохолдінг (Жк Яровиця, DreamTown, U Home).
Квартира розташована на зручному для життя 5-му поверсі, встановлено (і вже працює) місткий швидкісний ліфт Mizui Mitsubishi (що суттєво полегшує процес ремонту і є суттєвою перевагою задля особистого комфорту мешканців). Квартира не кутова, вікнами у дві сторони, вигляд у внутрішній двір і в сторону вул. Задворецької.
Загальна площа квартири 69 кв.м. (дві зручні кімнати площею у 17 кв.м. кожна, простора кухня у 20 кв.м., дві місткі лоджиї, коридор і роздільний санвузол). Є можливість внутрішнього перепланування на особистий смак нового власника.
Автономна система опалення (з можливістю дистанційного керування), у санвузлах і кухні покладена водяна тепла підлога. Наявні усі необхідні лічильники, встановлені панорамні енергозберігаючі вікна з двокамерним склопакетом і шестикамерним профілем.
У квартирі зроблена якісна цементно-піщана стяжка підлога і чистова гіпсова штукатурка стін, що дасть змогу оптимізувати процес внутрішнього ремонту.
У будинку реалізовано систему контролю доступу, наявна система цілодобового відеоспостереження й охорони.
На перших двох поверхах Жк реалізовано ряд комерційно-офісних приміщень, діє затишна кав’ярня, мінімаркет, аптека, салон краси. У пішій доступності дитячий садок і школа, зупинка громадського транспорту, побутові й відпочинкові заклади міста. Наявний підземний паркінг, у дворі облаштовано дитячий і спортивний майданчик.
Якщо Ви у пошуках комфортної квартири у динамічному районі міста і для Вас важлива якість та візуальна привабливість Вашого майбутнього житла телефонуйте, це дійсно гідний варіант!
#980606
Показати більше

Поділитися оголошенням