Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 26289205
Переглядів оголошення: 42
Переглядів
сьогодні:2

Кухар в Одесі

Доброго дня. Я EXECUTIVE CHEF «ШЕФ КУХНІ», Шеф-кухар (ніколи не працював в совдеповських столових, не плагіатор з салатами цезар), EXECUTIVE CHEF - адміністративно-відповідальна особа, яка належить до категорії КЕРІВНИКІВ, яка не займається тільки безпосередньо приготуванням їжі, але веде виробничо-господарську діяльність, КЕРУЮЧИЙ кухнею, вчитель і помічник в ресторанному бізнесі. Шукаю цікаву роботу в ресторані, щоб впроваджувати в життя все чому я навчився за 32 роки, працюючи в ресторанах Європи, України. Живу у Львові, при домовленості про цікаву роботу я готовий приїхати до Вашого закладу і:
- Спільно з власником розробити актуальну концепцію Вашого закладу.
- Досконало навчити персонал всім «секретам» найкращої кухні, щоб дивувати гостей закладу.
- Здійснювати керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.
- Направляти діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.
- Проводити роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивної технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
- Складати заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечувати їх своєчасне отримання зі складу, контролювати терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
- Забезпечувати на основі вивчення попиту споживачів різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складати меню.
- Здійснювати постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
- Здійснювати розстановку кухарів та інших працівників виробництва.
- Складати графік виходу кухарів на роботу.
- Проводити бракераж готової їжі.
- Періодично контролювати впродовж робочого дня процес приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість.
- Організовувати облік, складати і своєчасне подавати звітності про виробничу діяльність, впроваджувати передових прийомів і методів праці.
- Регулярно контролювати доходи кухні.
- Контролювати правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.
- Проводити інструктаж з технології приготування їжі та інших виробничих питань.
- Контролювати дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
- Проводити роботу з підвищення кваліфікації працівників.
Професійно розроблю меню, складу калькуляції. Навчаю і повністю контролюю весь процес роботи кухні і залу. А це допоможе домогтися найкращих результатів у Вашому ресторанному бізнесі. Маю великий досвід у відкриті закладу з "НУЛЯ".
т. 0965655848.
P/S: оплата: від 900грн/день+компенсація оплати житла, як що для роботи я їду в інше місто.
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.