Розміщено:
Оновлено:
Оголошення
№ 19907037
Переглядів оголошення: 6257
Переглядів
сьогодні:7

Вторинний ринок у Луцьку

Продамо затишну двокімнатну квартиру в одному із найкращих і найкомфортніших для життя районів Луцька на просп. Соборності.
Загальна площа квартири 36 кв.м.: кухня 7 кв.м., кімната (з нішею) 19 кв.м., компактний коридор (5 кв.м.), сумісний санвузол, кладова і просторий засклений балкон.
Добротний внутрішній стан, квартира готова до швидкого заселення нових господарів, продаж відбувається з частиною наявних меблів і техніки.
Встановлені лічильники на воду і світло, у будинку облаштовано тепловий пункт. Квартира дуже тепла й економна в сплаті комунальних платежів.
Квартира розташована на оптимальному для комфортного життя пятому (із загальних 9-ти) поверсі, є внутрішньою (не кутовою). Наявний закритий тамбур спільного користування на дві квартири.
Чистий охайний підїзд, встановлено домофон, діючий ліфт. Впорядкована прибудинкова територія, є впорядкований дитячий майданчик і парковка для авто мешканців.
Максимально зручний для життя, інфраструктурно-розвинений район Луцька, із зручною логістикою доїзду та безліччю закладів відпочинку, побуту на освіти. Поруч з будинком одна із найкращих шкіл міста Нвк № 26, дитячий садок № 19, в пішій доступності Трц Порт Сіті, гіпермаркет Там-Там, Варшавський ринок, автостанція та інші інфраструктурні обєкти, які роблять життя мешканців зручним та комфортним.
Житло для особистого проживання, квартира під здачу в оренду або просто вигідна інвестиція в нерухомість? Правильними будуть усі можливі варіанти!
Телефонуйте домовитись можна завжди.

Менеджер з продажу обєкта Хоміч Дмитро.
(095) 432-02-11, (097) 099-24-24
Показати більше

Поділитися оголошенням

Коментарі до оголошення

що б мати можливість залишати коментарі, Увійти або Реєстрація.